studio roscoe

Back to All Events

Styling Workshop with Susanna Vento

  • Roscoe Oy 2 Väinölänkatu HKI, 00610 Suomi (map)

Järjestämme vihdoin ensimmäisen, ja paljon odotetun stailaus ja valokuvausworkshopin Studio Roscoen tiloissa Helsingissä lauantaina 24.3.2018. klo 10:00 

Kurssin vetäjinä toimivat sisustusstailisti ja bloggaaja Susanna Vento sekä valokuvaaja Riikka Kantinkoski. Molempien kädenjälkeä olemme saaneet ihailla alan johtavissa lehdissä sekä mainoksissa jo liki parinkymmenen vuoden ajan. Molemmilla on myös laajalti kokemusta sisällön tuottamisesta sosiaalisen median eri kanaviin. Luvassa on inspiroiva päivä, jonka aikana Susanna Vento kertoo kuinka syntyy kaunis tuotekuva: luova prosessi kuvan takaa, kuvaussuunnittelu, stailaus ja tunnelman luominen. Riikka Kantinkoski kertoo valokuvaajan roolin prosessissa - mikä merkitys on valolla ja kuvakulmilla, ja millaisella kalustolla ja kuvankäsittelyllä päästään haluttuun lopputulokseen. Päivän aikana suunnittelemme ja toteutamme ammattimaiset lehti/mainoskuvaukset.

Ota mukaasi oma kamera sekä kamerajalusta myös mukaan jos sellainen löytyy.

Workshop sisältää kevyen lounaan sekä kahvin tai teen. Ilmoitathan osallistumisesi yhteydessä mahdollisista ruokarajotteista.

Workshopin maksua ei palauteta. Workshopin tuotanto vaatii paljon valmisteluja ja jokainen osallistumismaksu on tärkeä tapahtuman tuottamisessa. 

Maksun ja varauksen pääset suorittamaan sivuillamme olevan kaupan puolelta.

 

Later Event: April 14
Material Workshop with Laura Räihä